Inter Interma Liberec - JASIP Jablonec 9:7 (4:1)

Již ve třetím utkání za sebou nedokázal vedoucí JASIP zvítězit. Domácí od počátku vedli a udržovali si dvou až tříbrankové vedení, které v závěru utkání narostlo na rozdíl čtyř branek.
Branky: Neumann 4, Soukup 3, Mikeš, Valášek - Batěk 3, Žemba 2, Mikula, Douda.

F.A.Zole Česká Lípa B - Alex Liberec 9:6 (3:3)

Druhý Alex Liberec zajížděl na půdu F.A.Zole a od počátku se hrál vyrovnaný futsal. Ve 24. minutě vedli domácí 5:3, ale během čtyř minut Alex dokázal třemi brankami skóre otočit. Co se podařilo hostům, to se podařilo i domácím, kteří šňůrou čtyř branek nakonec zvítězili.
Branky: Brož 4, Souček 2, Havlásek 2, Kočí - Havlíček 2, Černohorský 2, Trnka, Lukáč.

Dalmach Turnov B - Yankees Warriors Nový Bor 7:4 (3:2)

V úvodu utkání se hosté ujali vedení, ale odezva na sebe nedala dlouho čekat a během tří minut Turnovští skóre otočili. Ještě do poločasu hosté snížili na rozdíl jedné branky. Ve druhém poločase se hrál vyrovnaný futsal, ale hosté vždy dokázali snížit na rozdíl jedné branky. V závěru domácí nakonec odskočili na rozdíl tří branek.
Branky: Pekař 3, Hanzl 2, Pecka, Vávra - Halbich 3, Bukáček.

Greens Liberec - Prašivky Liberec 7:4 (4:1)

V libereckém derby si domácí již od počátku udělali dostatečný náskok, který udržovali po celý druhý poločas. Prašivky nevyhrály, ale alespoň zvítězily co do počtu udělených žlutých karet.
Branky: Jirouš 3, Hubka 3, Soukup - Oberreiter 2, Hnilička, Gruncl.

Legnex Jablonec - Démoni Česká Lípa B 12:11 (5:2)

Již od úvodu Legnex diktoval tempo a po celou dobu vedl. Ve 31. minutě svítilo na tabuli skóre v poměru 11:5. Hosté nesložili zbraně a mocným finišem chtěli zápas ještě zdramatizovat, ale branky padaly velmi pozdě.
Branky: Řeháček 3, Lietava 3, Jelínek 2, Dorničák 2, Hübner, Vrabec - Půlpán 4, Šindelář 4, Mikysa 2, Bečvářík. ČK: Jar. Lietava (J).

TTNF Liberec - Jizeran Doubrava-Turnov 5:5 (3:4)

Blíže k vítězství měli hosté z Doubravy. Ani vedení o tři branky jim však nebylo nic platné a nakonec oba celky získaly po bodu.
Branky: Bína 2, Žoček 2, Michalík - Jeleček 2, Votoček 2, Vrabec.