Stráž n. N. - Hrádek B 5:2 (1:1)

Na velice těžkém terénu se techničtější domácí trápili. Ale začali velice dobře a dvacet minut nepustili hosty za půlku. Měli tři gólovky, po nichž se hra vyrovnala. A byli to hosté, kteří po úniku Holečka slavili první úspěch. Jenže za minutu zastavili hosté Drašnerův útok faulem a z penalty srovnal Vogt. Do druhého poločasu domácí pozměnili sestavu a hned po prvním rohu skóroval Drašner hlavou. Následoval útok, na jehož konci byl přesný Tomáš Oberreiter a bylo 3:1. Jenže místo potvrzení náskoku přišla chyba domácích při odkopu a bylo po koncovce Kaprase 2:3. Naštěstí pro domácí vyšla bratrská spolupráce Jirsů, kdy kolmá přihrávka Václava našla Jaroslava a bylo 4:2. Nakonec vše uzavřeli bratři Oberreiterové. Lukáš nahrál Tomášovi, který zakončil na 5:2. To bylo na hřišti již po dvou červených trochu vylidněno.

Branky: 55. a 70. T. Oberreiter, 39. Vogt z pen., 49. Drašner, 65. J. Jirsa 38. Holeček, 62. Kapras. Rozhodčí: Macháček, ŽK: 4:5, ČK: 69. V. Jirsa 79. Teolog. Diváků: 50. Stráž: Černý Dostál, Drápalík (80. Roček), V. Jirsa, J. Jirsa Neumann (46. T. Oberreiter), Vogt, L. Oberreiter, Landa Michalík, Drašner. Hrádek: Manhart Antoš, Kapras, Laluch, Novák Nývlt, Štěpek, Holec, Petružálek Teolog, Holeček.

Bílá - Ruprechtice 1:0 (0:0)

Boj o čelo tabulky přinesl kvalitní fotbal, v němž se vycházelo ze zajištěných obran, ale přesto se hrálo útočně. Na těžkém terénu přispěla k dobré kopané i rozhodčí Kovářová a jediná branka padla pro domácí hodně šťastně. Po trestném kopu odkopávající obránce Ruprechtic nastřelil Herodese a od něj skončil míč v síti. Ruprechtice stihly nastřelit jen tyč a v závěru utkání, kdy se dopředu vysunul Rampáček, ještě sahaly po bodu. Také domácí měli několik brejků, ale Linhart a Kauška v nich nebyli přesní. Bojovnému utkání by slušela spíše remíza.

Branka: 75. Herodes. Rozhodčí: Kovářová, ŽK: 1:1. Diváků: 100. Bílá: Doležal Hauer, P. Kovář, Linke, Herodes Linhart (80. Bulíř), J. Kovář, Kotrman, Kauška Hrstka, Jiránek (80. Ludvík). Ruprechtice: Vavřich Morávek, Zavoral, Rampáček, Viktora (63. Tichý) Škarýd, Vrtal, Hošic, Suchý Skalický (50. Javůrek), Antoš.

Bukovany - Osečná 0:0

Na mokrém terénu, který hostům vůbec nevyhovoval, se hrálo pětadvacet minut hodně ostře. Domácí měli své příležitosti jen po rohových kopech, ale navíc neproměnili ve 20. minutě ani pokutový kop za faul Bláhy. Hosté čtvrt hodiny po přestávce měli tlak, který byl však hodně planý, bez pořádné střely. Závěr vyzněl pro Bukovany, kdy jejich hráč běžel sám na branku, ale byl gólmanem Pokorným vytěsněn.

Rozhodčí: Mečíř, ŽK: 5:4, ČK: 70. Kopecký 73. V. Pokorný. Diváků: 100. Osečná: O. Pokorný Bláha, Novotný, Kozák, P. Kysela Trapp, Jarý, Tomáš, Pittner V. Pokorný, Rybář (50. A Kysela).

Rozstání - Hodkovice 3:1 (1:0)

Hosté vycházeli ze zabezpečené obrany, odkud podnikali rychlé kontry. Domácí se přesto dostali do vedení, když po půlhodině hry proměnil trestný kop Passian. Na další gól se čekalo až do 64. minuty, kdy Hodkovice unikly a vydařený protiútok zakončil Bolard. Domácí uklidnil Smrž, který dorazil opakované střely Jíry. Hodkovičtí stále ohrožovali svojí rychlostí statickou obranu domácích, ale ti mají Passiana, který využil přihrávku svých spoluhráčů na 3:1.

Branky: 31. a 79. Passian, 72. Smrž 64. Bolard. Rozhodčí: Švec, ŽK: 2:5, ČK: 72. Hanisch (H). Diváků: 90. Rozstání: Kotlár Čihula, Štajer, Tomeš, Imrich Hajský (46. Zerák), Passian, Jíra, Pavlů (72. Jirouš) Mikeš (82. Tvrzník), Smrž. Hodkovice: Kvapil Kraus (40. Jiří Vojtíšek), Bouška, Jar. Vojtíšek, Řepka Bendák, Pekař, Hanisch, Škopan Matějka (28. Jáč), Bolard.

Bulovka - Staré Splavy 5:3 (2:2)

Domácí se od začátku pustili do soupeře a dobrým napadáním se prosadil individuálně Letošník. Domácí povzbuzení gólem se dostali ještě do několika šancí, z nichž do největší se dostal Smolný, jenže gólmana Fišera neprostřelil. Potom trochu zvolnili, zřejmě v představě, že soupeře lehce udolají. Ten se vzpamatoval, začal hrozit a po prodlouženém výkopu na Beránka střelou z úhlu pod břevno vyrovnal. Domácí hráli jakoby v křeči a soupeř se dostával do jedné šance za druhou. Proměnil až dobrou kombinační akci, kdy byl sám před gólmanem Chlumecký. Bulovští pochopili, že se to samo asi nevyhraje a hru vyrovnali. Ve 36. se opět dostal sám před Fišera Smolný, jenže opět bez zářezu. Jak se s takovou šancí má naložit, chvilku nato předvedl po výborné průnikové přihrávce od Potoče Eimann a vyrovnal. Do poločasu ještě měli domácí po několika dlouhých vhazováních několik šancí.

Po přestávce se oba týmy pustily svižně do zdolávání soupeřových obran. To se podařilo nejdříve hostům. Po dlouhém nákopu do šestnáctky se k míči dostal znovu Beránek a přehodil Zajíčka. Jen chvilku nato byla k vidění další přihrávka ligových parametrů mezi obránce od domácího Zbořila a do zápisu se podruhé dostal Letošník. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a po faulu na Eimanna pokutový kop proměnil Židuliak. Hosté tak museli zase trochu přidat a obléhali bulovskou bránu. Domácím vyšel presink, při kterém získal míč mladík Zajíček, přihrál na Slavíka a ten, přestože již mohl zakončovat, nezištně ještě poslal na Letošníka, jenž tak završil svůj hattrick.

Hosté se však ani tak nevzdávali a bulovský Zajíček musel několikrát ukázat, proč ho stále chtějí i v ve vyšších soutěžích.

Branky: 7., 54. a 81. Letošník, 41. Eimann, 58. Židuliak z pen. 19. a 50. Jakub Beránek, 33. Chlumecký. Rozhodčí: Blaschke, ŽK: 1:2. Diváků: 60. Bulovka: M. Zajíček Franc, Potoč, Lengál, Capulič Židuliak (80. Slavík), Eimann, Tůma (67. Strnádek), Smolný (46. Zbořil) O. Zajíček, Letošník.