Utkala se zde béčka ligových celků a zápas skončil plichtou. Takže i takovým výsledkem by mohla skončit „áčka“.

První šanci zápasu měl liberecký Vojta, ale nedal. Naopak hostující Hovorka zachoval ve své šanci chladnou hlavu – 0:1. V běhavém fotbalu byl Liberec kombinačně lepší a po ukázkovém předložení dorážel ve vápně do prázdné brány Daniel. Pak se prosadil Vojta a Liberec utkání otočil. Výkonem mezi domácími čněl Jiří Krystan a ne nadarmo byl s áčkem na Kypru. Liberečtí mají problémy se standardními situacemi, což potvrdili v posledních vteřinách poločasu, kdy Patka hlavou srovnal skóre.

V úvodu II. půle se dvakrát zastřeloval domácí Říha. Špatně. Hra se přelévala od vápna k vápnu, hra však byla místy dost zbrklá a nesourodá. Jablonec pak opět trestal ze vzduchu a opět po rohu hlavou – 2:3. pak ještě jeho útočník přebral krásně ve vápně přihrávku, naštěstí pro Hosmana šla střela mimo. Liberec se potýkal s finální přihrávkou a také s koncovkou. V 77. po pěkné akci na levé straně „udělal“ Dostálek Novotného, jenže jeho centr prolétl po malém vápně. Za tři minuty dostal rychlý Dostálek dobrou přihrávku od Říhy a křížnou střelou po zemi vyrovnal. V závěru se mohlo měnit skóre na obou stranách, když Sukovi chyběly jen centimetry po cnetru Dostálka. Jablonec kontroval hlavičkou těsně vedle a Sukovu střelu s námahou vytěsnil na roh gólman. Poslední šanci nedal hlavou Bína. „První půli jsme měli dát tři góly. Musíme zapracovat na standardkách, z nichž jsme dvakrát inkasovali,“ sdělil trenér Jaroslav Vodička.

Branky: 12. Daniel, 30. Vojta, 80. Dostálek – 3. Hovorka, 45. Patka, 58. Kouřil.
Liberec: Hosman – Bína, Zieris, Rozmajzl, Novotný – Krystan – Dostálek, Kesner, Daniel – Sivrić – Vojta. Střídali: Rybanský, Říha, Beneš, Suk.