Yankees Warriors Nový Bor - Prašivky Liberec 3:3 (2:2)

Po celé utkání se hrálo vyrovnaně. Hosté šli do vedení zásluhou Budského, v 10. minutě se domácím podařil dokonalý zvrat, když se nejprve trefil Strejček a za 10 vteřin druhou branku Yankees vstřelil Jezdinský. V závěru poločasu za Prašivky vyrovnal opět Budský. Ve 24. na 3:2 zvýšil domácí Holubec a ve 33. vyrovnal Radačovský.Branky:Jezdinský, Holubec, Strejček Budský 2, Radačovský.

Inter Interma Liberec - Démoni Česká Lípa B 3:4 (1:3)

Úvod utkání vyšel lépe domácím, když se trefil Lode, o minutu později Démoni srovnali zásluhou Heřmánka. Hosté posíleni o tři hráče A týmu do konce poločasu odskočili na rozdíl dvou branek, když se trefil David Frnka a v závěru poločasu opět Heřmánek. Ve druhém poločase Démoni zvýšili již na 4:1, ale v závěru domácí dokázali utkání částečně zdramatizovat, když snížil Soukupa a tentýž hráč v závěrečné minutě snížil na 3:4. Interma však již nedokázala nic vytvořit.Branky:Soukup 2, Lode Heřmánek 2, Frnka, Dutka.

F.A. Zole Česká Lípa B - JASIP Jablonec 1:5 (1:1)

Již v 5. minutě za hosty otevřel skóre Mikula, ale do 20. minuty se žádný tým střelecky neprosadil. Až v závěru za domácí vyrovnal Vokál. Ve druhém poločase domácí začali hrát s brankářem v poli, to se jim vymstilo a obdrželi čtyři branky. Na výsledku se nic nezměnilo ani po vyloučení Neugebauera, kdy domácí nevyužili dvouminutovou přesilovku.Branky:Vokál Douda 2, Paldus, Mikula, Žemba. ČK: Neugebauer (J).

Legnex Jablonec - Jizeran Doubrava-Turnov 5:7 (3:5)

Ve 2. minutě se trefil hostujíc Císař, v téže minutě vyrovnal Řeháček. V 8. to bylo již 4:1 pro hosty. Domácí nesložili zbraně a výsledkem bylo snížení na rozdíl jedné branky. Ve druhém poločase na 4:5 snížil Lietava a ve 30. vyrovnal Řeháček. V závěru vítěznou branku vstřelil turnovský Vrabec a v poslední minutě rozhodl o celkovém vítězství Bárta.Branky:Řeháček 2, Lietava 2, Bursa Lhoták 2, Jeleček, Petr, Bárta, Císař, Vrabec.

Dalmach Turnov B - Alex Liberec 2:5 (0:2)

Za hosty se ve 4. minutě nejprve prosadil Mokošín a v závěru poločasu ještě Michael Vacek. Po změně stran domácí mákli a vyrovnali. Poté se již střelecky prosadili hosté, kdy na 3:2 se trefil Černohorský a dvakrát autor hattricku Michael Vacek.Branky:Kroupa 2 M. Vacek 3, Černohorský, Mokošín.

TTNF Liberec - Greens Liberec 5:4 (3:1)

Úvod lépe vyšel domácím, když ve 2. minutě se střelecky uvedl Žoček. Další branky padaly až v závěru poločasu. Nejprve vyrovnal Hubka a o minutu později se za TTNF trefil Šindelář. Ve druhé půli na 4:1 zvýšil opět Žoček, ale Greens nesložil zbraně a zásluhou mu bylo ve 36. minutě vyrovnání na 4:4. Dvě minuty před závěrečným hvizdem rozhodující branku TTNF vstřelil autor tří gólů Žoček.Branky:Žoček 3, Šindelář 2 Hubka 2, Gregor, Holec.