Druholigové fotbalistky Slovanu Liberec se přesunuly na zápas s Čáslaví na umělou trávu U Nisy, kde si bez větších potíží poradily 
s pátým celkem tabulky. Ale dva inkasované góly mrzí.

Domácí soupeřky ze začátku zápasu asi překvapily. Na jejich profesorský fotbal odpověděla Čáslav velkou aktivitou a bojovností. Trvalo téměř patnáct minut než převzaly domácí zápas zcela pod svoji taktovku. Přišlo zrychlení a zjednodušení hry a i řada šancí na straně Slovanu. Čáslav zlobila dlouhými nákopy brankářky a obrany až daleko na polovinu domácích. Tutovku Slovanu spálila Jarchovská, z dálky to několikrát zkoušela Matějková, ale až ve 29. minutě dala první branku Pomijová, když využila nahrávku Brázdové. Pak přišla šance Matějkové, která mířila těsně vedle. Ve 38. Pomijová předala míč Jarchovské, ta obešla čtyři protihráčky a pod břevno přidala druhý gól.

Druhý poločas otevřela gólem ze 20 metrů Matějková, když využila zpětnou nahrávku Pomijové. S chutí hrající Mikysková pak našla na velkém vápně Friedrichovou, která se kličkou uvolnila a o zadní tyč zvýšila na 4:0. Domácí se snažily o další zvýšení, ale bez úspěchu. Ani Kovářová nevyužila roh Jarchovské, když z malého vápna přestřelila prázdnou branku. Pak přišla chybička liberecké brankářky Pižlové, když špatně vyběhla na dlouhou přihrávku za obranu, rychlejší ale byla útočnice Čáslavi a bylo 1:4. Sedm minut poté Mikysková našla zpětnou přihrávkou Jarchovskou, a ta hezkou střelou opět o tyč zvýšila na 5:1. V závěru Mikysková našla na vápně Matějkovou, která přesně trefila na 6:1. Po zahozené tutovce Jarchovskou, přišlo několik po sobě následujících chyb obrany a zbytečný gól na 2:6.

Branky: 38. a 76. Jarchovská, 47. a 78. Matějková, 29. Pomijová, 60. Friedrichová. Liberec: Pižlová – Müllerová (Černá), Kovářová, Jeřábková (63. Kutifelová), Ubiasová (78. Hančová) – Pomijová, Matějková, Mikysková, Brázdová (46. Jedličková) – Jarchovská, Friedrichová.