Pampuch team Liberec Inter Interma Liberec B 4:3 (2:2). Podzimní půlmistr přivítal rezervu Intermy, která se na soupeře výborně připravila a byla mu více než vyrovnaným soupeřem. Také šla v 8. minutě díky Smržovi do vedení, ve 14. Broschinský vyrovnal a po něm Soukeník poslal lídra poprvé do vedení. Interma ještě do poločasu stihla vyrovnat opět zásluhou Smrže. Začátek II. poločasu vyšel hostům báječně, po čtyřech minutách šli opět do vedení díky Soukupovi. Poté Pampuch marně dobýval branku soupeře a rodilo se velké překvapení, konec ale patřil právě jim. Šest minut před koncem vyrovnal dvougólový střelec Broschinský a dvě minuty před koncem rozesmutněl Intermu Poživil, který vstřelil vítěznou branku. Pampuch tak celý podzim zvládl bez ztráty bodu a je po zásluze první. Branky: Broschinský 2, Soukeník, Poživil Smrž 2, Soukup.

Nord Servis Liberec 1993 PRINTMAX 6:2 (3:1). Printmaxu chyběla opora v brance Juriga, ale domácí se nemohli dlouho prosadit, jelikož zastupující gólman Ašver chytal výborně. Až ve 13. minutě se prosadil Jahoda, o chvíli později zvýšil vedení Molčík a hvězdnou dvouminutovku uzavřel opět Molčík a stanovil průběžné vedení na 3:0. Když už se zdálo, že poločas takto skončí, napřáhl Mařica a snížil náskok. Druhý poločas si již Nord zkušeně hlídal vedení a soupeře k ničemu nepustil, postupně vedl již 6:1… Závěr zápasu patřil stejně jako ten první Mařicovi, který snížil na 2:6. Branky: Molčík 3, Jahoda, Knajbl, Schejbal Mařica 2.

TTNF Liberec B Avast! Liberecké Gazely 3:3 (0:1). Gazely chtěly po neúspěšné sérii opět bodovat, ale v cestě jim stály mladé pušky s TTNF, a tak se hrál pěkný futsal z obou stran. Dlouho sice bez branek, až ve 21. minutě Donát poslal Gazely. Úvod druhé půle patřil domácí rezervě TTNF, která během tří minut skóre otočila ve svůj prospěch. Gazely se nevzdaly a i díky Aleši Tomáškovi vyrovnaly. Domácí poslal opět do vedení kapitán Václav Jirsa a zdálo se být rozhodnuto. Jenže nedisciplinovaní domácí nabídli soupeři výhodu v podobě zahrávání tří desetimetrových kopů. Ten třetí nakonec proměnil Jaroslav Moc a dokázal minutu před koncem vyrovnat. Branky: Volek, Žoček, V. Jirsa Donát, A. Tomášek, Jar. Moc.

FC Prašivky Liberec B - GRUPS C.F. Liberec 7:6 (1:2)

Rezerva Prašivek přivítala poslední Grups a chtěla proti svému soupeři naplno bodovat, jako první se ale prosadil Kvapil a poslal Grups do vedení, minutu poté ale Budský vyrovnal. Vyrovnaný první poločas nakonec „rozsekl" svým druhým gólem v utkání Kvapil a poslal Grups opět do vedení. Začátkem druhého poločasu dokázal vyrovnat Hodboď, radost ale domácím vydržela pouze deset minut. Poté si vybrali hluché místo a během čtyř minut čtyřikrát inkasovali a hosté konečně sahali po prvních bodech. Prašivky však prokázaly zkušenosti a posledních šest minut se hrálo v jejich režii. Nejprve Hořák dvěma brankami snížil a poté se ten samý kousek povedl Kulhavému, který vyrovnal dvě minuty před koncem na 6:6. V poslední minutě navíc Hořák dovršil hattrick a rozesmutnil soupeře definitivně. Grups tak za celý podzim jako jediné mužstvo nezískalo ani bod.
Branky: Hořák 3, Kulhavý 2, Hodboď, Budský - Hertík 3, Kvapil 2, Resl.

Makro Tango Liberec - Al- chajda Liberec 7:3 (3:1)

Třetí Makro nastoupilo pouze se čtyřmi hráči v poli, takže pro hostující Al- chajdu neměl být problém soupeře přehrát a zvítězit. Ovšem Makro má kanonýra Hájka, který za prvních osmnáct minut dokázal zaznamenat hattrick. Hostům se podařilo v posledních vteřinách poločasu alespoň snížit zásluhou Michala Pavlů. Druhý poločas načal jako ten první: opět domácí Hájek a nakonec dvě minuty před koncem poločasu dovršil druhý hattrick v utkání. Mezitím se za Al- chajdu ještě prosadil Mikeš a po něm také krásným obloučkem Miroslav Pavlů. Překvapivé vítězství Makra dovršil Dvořák, který v poslední minutě utkání upravil na 7:3.
Branky: Hájek 6, Dvořák - Mikeš, Mir. Pavlů, Mich. Pavlů.

FC York Liberec - Greens Liberec B 8:6 (4:4)

Opět značně posílená rezerva Greens šla do vedení v 7. minutě Jílkem, za dvě minuty vyrovnal Krejčík. Po něm dokonal obrat dvakrát Melichar a hluchou pětiminutovku dorazil Nekvinda, který v 19. minutě zvýšil na 4:1. Konec krásného poločasu ale patřil hostům, kteří se obdivuhodně zvedli a během pěti minut dokázali vyrovnat na 4:4. Ve druhém poločase obě mužstva čekala na chybu soupeře a jako první inkasovali hosté, poté co Melichar v 18. dovršil hattrick. O tři minuty později hosté navíc prožili druhý kolaps v utkání a dvakrát inkasovali. Greens už na obrat neměli čas ani síly, a tak se prosadil ještě Preissler. Za hosty dovršil také hattrick v poslední minutě Ladislav Severýn a korigoval výsledek utkání na 6:8, o dvě minuty před ním se ještě prosadil jeho spoluhráč Jedlička.
Branky: Melichar 3, Nekvinda 2, Krejčík 2, Preissler - L. Severýn 3, Kmoníček, Jedlička, Jílek.