Greens Liberec B - Pampuch team Liberec 3:9 (1:4)

Od začátku si šli hosté za svým cílem a Jícha za sedm minut dvakrát skóroval. Další branky padly až koncem poločasu, zásluhou Broschinského a třetím úspěchem Jíchy. V posledních vteřinách poločasu sice Jílek snížil, ale úvod druhého opět patřil Pampuchu a Soukeník zvýšil na 5:1. O vítězi bylo prakticky rozhodnuto. Za domácí se ještě prosadil Jílek a Pekař, hosté ale přidali ještě další čtyři branky. Střelec Jícha zaznamenal pět branek. Pampuch se tedy s předstihem stal mistrem okresního přeboru pro rok 2012/2013.
Branky: Jílek 2, Pekař - Jícha 5, Broschinský 2, Soukeník, Poživil.

GRUPS C.F. Liberec - Nord Servis Liberec 1993 2:9 (2:4)

Poslední Grups čekal třetí Nord Servis, který stále živí naději i na druhé místo. Resl z Grups překvapivě dostal tým do vedení, za minutu Jahoda vyrovnal. Pak opět Jahoda i Resl měnili skóre. Hosté čekali na chyby soupeře a jednu z nich dokázal potrestat Knajbl, poté zvýšil Jahoda na 4:2 a zkompletoval hattrick. Ve II. poločase již tradičně Grups nestíhali a soupeř jim nasázel dalších pět branek. Navíc kanonýr Nord Servisu Knajbl je již hodně blízko koruně krále střelců.
Branky: Resl 2 - Jahoda 4, Knajbl 2, Halama, Kirschner, Schejbal.

Avast! Liberecké Gazely - FC Prašivky Liberec B 1:3 (0:1)

Gazely potřebovaly zvítězit, minulou porážkou spadly do spodní části tabulky, kam určitě nepatří. Houževnatá rezerva Prašivek však hrála velice dobře a několikrát z protiútoku zahrozila, brankáři domácích dokonce třikrát pomohla branková konstrukce. Domácí své příležitosti nevyužili, a tak udeřilo na druhé straně, po pěkné kombinaci Kosiewicz otevřel skóre. V úvodu II. půle se domácí tlačili do útoku a snažili se o vyrovnání, jenže na 2:0 zvýšil Kulhavý. Gazely dokázaly snížit Alešem Tomáškem, hosté však pozorně bránili a vítězství si nenechali utéct. Těsně před koncem pečetil vítězství Prašivek Radačovský.
Branky: Tomášek - Aleš Kosiewicz, Kulhavý, Radačovský.

Makro Liberec - TTNF Liberec B 7:6 (3:2)

Druhé Makro hrálo se čtvrtou rezervou TTNF, která v případě vítězství mohla svého soupeře přeskočit. Od úvodních minut se hrál pěkný futsal. První se prosadil Jirsa a poslal hosty do vedení, Dvořák dvěma góly otočil stav. Na 2:2 vyrovnal Drašner. Koncem poločasu Rumler dostal domácí opět do vedení. V úvodu II. poločasu zvýšil na 4:2 Veselý. Hosté se nevzdali a Jirsa za dvě minuty zkompletoval hattrick a vyrovnal na 4:4. Landyš poslal domácí opět do vedení, Volek vyrovnal. Na 6:5 upravil hostující Drašner, nakonec ale byli šťastnější domácí, kdy Rumler vyrovnal a tři vteřiny před koncem vstřelil vítěznou branku Landyš. Pro TTNF to byla krutá porážka.
Branky: Dvořák 2, Rumler 2, Landyš 2, Veselý - Jirsa Václav 3, Drašner 2, Volek.

Al- chajda Liberec - FC York Liberec 5:3 (3:2)

Pátý York hrál s jedenáctou Al- chajdou a zrodilo se velké překvapení. Favorita dostal do vedení Preissler, domácí otočili po brankách Tvrzníka a Pavlů. Starý sice vyrovnal na 2:2, ale konec poločasu patřil domácím a gólu Pavlů. Hned po zahájení druhého poločasu se prosadil znovu Pavlů (hattrick). Pro hosty to byl šok, i když Preissler snížil na 3:4. Další šance ale nevyužili, a tak těsně před koncem pojistil vedení Al- chajdy Hromádka. Domácí si tak připsali překvapivé, ale zasloužené vítězství.
Branky: Pavlů Miroslav 3, Hromádka, Tvrzník - Preissler 2, Starý.

PRINTMAX - Inter Interma Liberec B 1:7 (0:5)

Rezerva Intermy se v minulém kole posunula na 6. místo a své postavení chtěla potvrdit vítězstvím proti Printmaxu. Neponechala nic náhodě a posílila se o hráče A mužstva, kteří nakonec zápas rozhodli. Budský dal brzy dva góly a další padly koncem poločasu, když se prosadil nejprve Zeman a po něm dvakrát Hůlka. Druhá půle byla jen formalita. Interma přidala Hůlkou ještě další dvě branky a hosté alespoň zmírnili debakl Ašverem.
Branky: Ašver - Hůlka 4, Budský 2, Zeman.