Radost nebrala konce po zápase v Chrastavě, kde domácí nováček rozhodl o své výhře nad Českou Lípou až v závěru z penalty. Hrádek si konečně připsal tři body a bylo to se Skalicí. Višňová se cítí poškozena řízením sudího v utkání v Sedmihorkách, kde prohrála. Doma tak prohrál z Liberecka jen B tým Pěnčín-Turnova s Bozkovem.

Chrastava – Česká Lípa 2:1 (0:0)

Oba celky předváděly organizovanou hru, která byla dost opatrná, protože nikdo nechtěl udělat chybu. Oba soupeři se tak více hlídali, a přestože se hrálo od vápna k vápnu, vyložené šance chyběly. Tu první měla ve 27. minutě Lípa, naštěstí bez efektu. Domácí zahrozili svoji typickou křídelní akci, ale také bez zakončení. Po přestávce to byl domácí Kouba, který už už zprava zakončoval, ale obětavý skluz beka vše zachránil. Neprošla ani kolmice na stejného hráče. Po hodině hry převzala Lípa iniciativu na hřišti a výsledkem byla branka, kterou dosáhl po trestném kopu Klimenta. Odpověď domácích přišla skutečně okamžitě a Kouba po úniku z levé strany prostřelil gólmana. Domácí nápor ještě umocnil svým vyloučením Klimenta. Bojovní domácí makali do posledních okamžiků a byli za vše odměněni vítězným gólem. Ten přišel z pokutového kopu, nařízeným za hraní rukou, za což šel ven Kaňkovský. Michal Rozmajzl jej proměnil střelou od tyče do tyče. A jeho otci – trenéru na lavičce málem při exekuci prasklo srdce…

Branky: 75. Kouba, 86. M. Rozmajzl z pen. – 74. Klimenta. Rozhodčí: Bohatý, ŽK: 3:3, ČK: 80. Klimenta, 85. Kaňkovský (oba CL). Diváků: 300. Chrastava: Kosiewicz – P. Rozmajzl, Uzel, Žemlička, Bartoš – Abrahám, Vávra, M. Rozmajzl, Kouba – Vodička (87. Ďuriš), Řezka (90. Šipula).

Hrádek – Skalice 2:0 (0:0)

Utkání odpovídalo postavení soupeřů – Hrádek tři místa ode dna tabulky, Skalice ještě o stupínek horší. Domácí byli lepším týmem, ale M. Rob hned v úvodu zachraňoval po rychle rozehraném trestném kopu. Hrádek měl svoji šanci Haunoldem, který si naběhl na trestný kop, ale přestřelil. Skalice toho fotbalového moc nenabídla, ale stále odolávala. Měla štěstí při koncovkách Mizery, Holečka a Brunera, jejichž střely těsně minuly konstrukci. Ve 37. se dostal do velké příležitosti P. Rob, jenže místo střely ještě hledal spoluhráče. Stejnému hráči pak gólman Skalice vyrazil ránu na roh. Patrik Rob byl při chuti, ale ani ve 46. po závaru z dorážky gólmana nepřekonal. Až v 50. našel centrem hlavu Haunolda a bylo 1:0. Skalice přece jen začala více ohrožovat bránu M. Roba, ale dvě střely cíl nenašly. V 78. ještě P. Rob vybídl přihrávkou Hořáka, jenže z 11 metrů neuspěl. Nakonec se domácí gólové pojistky dočkali pět minut před koncem, kdy Hořák vysunul P. Roba a ten konečně skóroval.

Branky: 50. Haunold, 85. P. Rob. Rozhodčí: Pekař, ŽK: 0:4, ČK: 85. Všetečka (S). Diváků: 120. Hrádek: M. Rob – Holeček, Hynek, Brožík, Šámal – Bruner, Janů (74. Zelenka), Mizera, Haunold – P. Rob, Skrbek (66. Hořák).

Sedmihorky – Višňová 2:1 (2:1)

Hosté bez tří klíčových hráčů měli první šanci v 8. minutě, kdy po brejku Štrbáka se Studničkou chyběl Štrbákovi ke skórování krok. Ve 12. přišla první nespravedlnost pro hosty, kdy se jejich brejk zastavil na hranici vápna soupeře, ale sudí nařídil pokutový kop, který Dvořák proměnil. Od té doby měly Sedmihorky navrch a většinou se hrálo na polovině Višňové. Za pět minut pocítili hosté další křivdu. Po nedorozumění v obraně se dostal k míči Vaníček, který si míč přistrčil rukou a bylo 2:0. Hosté se připomněli jen trestným kopem T. Mazánka, višňovský gólman Vykoukal pak vychytal střelu Vaníčka. Hosté ještě zachytili rozehrávku domácích, ale chybu nevyužili. Po půlhodince hry vyslal Cýrus dlouhý míč na Štrbáka, který uvolnil Studničku, pro kterého nebyl problém obejít gólmana a bylo 1:2. Poté se hra odbývala po vápna bez šancí. V 57. měli hosté štěstí, trestný kop Vaníčka zastavilo totiž břevno. V 69. pálil Holub a po vyražení míče gólmanem doklepával do sítě Studnička. Jenže do třetice byli hosté poškozeni, protože sudí pískal ofsajd. Hosté již bez Melky zkoušeli získat bod, ale osamocenému Koudelkovi ve vápně chyběl v koncovce důraz. Po třech domácích rozích se Višňová vrhla do útoku. Vzadu hrála jen a dva obránce a byla to hra vabank na polovině domácích. Hosté měli dva závary, při prvním Studnička nestihl míč dorazit a při druhém, jenž zakončoval Jakl, se dala pískat proti domácím penalta. Nic takového ale nebylo, a tak bojující Višňová cítí při několika momentech křivdu.

Branky: 12. Dvořák, 17. Vaníček – 31. Studnička. Rozhodčí: Horák, ŽK: 1:1. Diváků: 70. Višňová: Vykoukal – Cýrus, Melka (59. Kepr ml.), M. Mazánek, Zimák – T. Mazánek, Jakl, Koudelka (71. Mrázek), Holub – Štrbák, Studnička.

Pěnčín-Turnov B – Bozkov 1:2 (0:2)

Úvodní polovina patřila hostům. Byli aktivnější a měli více ze hry. Paradoxně v době, kdy začalo béčko hru vyrovnávat a vytvořilo si první příležitosti, Bozkov udeřil. Úvodní gól přišel ve 34. minutě, když se hlavičkou prosadil Jíra. Ihned po rozehrávce navíc skóroval během dvaceti vteřin i Červený a hostující Sokolové byli na koni.

Ve druhém poločase se hra domácích zlepšila. Bozkov byl zatlačen na vlastní polovinu a byl pod velkým tlakem. Domácí převahu zúročili v 64. minutě, kdy se prosadil Šteffan, ale vzápětí odešel po přísné druhé žluté kartě s červenou Korček a tlak divizní rezervy opadl. V závěru mohl ale vyrovnat ve dvojité šanci Poláček, skvělý Kanaval však zachránil tři body pro hosty.

„Do zápasu jsme vstoupili strašně. Postupem jsme se dostali do hry, ale v čase našeho zlepšení jsme inkasovali slepené góly. Druhý poločas patřil nám, zpomalila nás však červená karta. Ve druhé půli jsme hráli dobře, kluky za tuto část hry chválím,“ mrzelo trenéra béčka Josefa Petříka.

Branky: 64. Šteffan – 34. Marek Jíra, 35. Červený. Rozhodčí: Kadlec, ŽK: 4:4. ČK: 65. Korček (Pěnčín-T). Diváků: 150. Pěnčín-Turnov B: Semenský – Petřivý (82. Poláček), Šimek (46. Dlouhý), Matoušek (78. Žabokrtský), Šteffan – Tvrdý, Korček, Kunst, Kratochvíl – Havel, Šulc.