Liberec - Slavia Praha 1:9 (0:7)

Pražanky, které startovaly v Lize mistrů, od začátku větraly obranu, ale přesně zakončily po deseti minutách. Předtím mohly Liberecké skórovat, jenže zblízka Fritzová a Jarchovská promáchly. Po dalších příležitostech se při zmatku před bránou trefila do vlastní sítě Fritzová. Slavia zapnula a v rozmezí šestnácti minut vstřelila dalších pět branek.

Po přestávce sice dál měla Slavia navrch, ale nebyl to tlak soustavný a velký. Liberec se osměloval, jenže zbytečně ztrácel míče v nepřesnostech. Chvílemi dokázaly domácí zakombinovat, přesto hned na začátku daly soupeřky osmý gól. Za chvilku se střelecky prosadila Denisa Skálová a bylo 1:8. Na několik šancí Slavistek mohly odpovědět Brázdová a zejména Jarchovská. Pražanky dokázaly zapnout a několikrát pořádně roztočily domácí defenzivu. Liberecké v závěru přestaly stíhat, inkasovaly další gól, a se štěstím nedovolily hostům docílit potupnou desítku.

„Slavia má výborné mužstvo, hraje čtvrtfinále Ligy mistryň. Ve druhé půli se náš výkon zvedl, víc jsme bojovali, ale to Slavia prostřídala několik hráček," uvedl trenér Jiří Dvořák.

Branky: 50. Skálová 34., 39., 43. Kožárová, 10. a 28. Svitková, 19. vlastní, 32. Malinová, 47. Bartovičová, 79. Chlastáková. Liberec: Salacká - Košková, Pižlová, Jeřábková, Brázdová - Černá (76. Mikysková), Sehnálková, Kutifelová (39. Hančová), Fritzová - Skálová (82. Jungová)-  Jarchovská.