Jediná Višňová vyhrála, Pěnčín-Turnov B prohrál v Semilech, derby VTJ Rapid Liberec a Hrádek skončilo smírem.

Semily - Pěnčín-Turnov B 2:0 (1:0)

Domácí využili hned ve 2. minutě zaváhání ve středu pole a po rychlé, kolmé přihrávce běžel borec sám na Senenského, který se s ním srazil, Byla z toho penalta a tu Semily využily. Hra byla vcelku vyrovnaná, u hostů měli šanci Škréta, který neprostřelil brankáře a pak ještě Koubek, jenž sám proti gólmanovi namířil vedle. Ve druhé půli hosté zatlačili domácí, ale bylo to bez vyložených příležitostí. Jednu na vyrovnání měl ale Vavřich, jenže ji nedal. Domácím se při útočení Pěnčína povedl brejk do otevřené obrany v samém závěru.

Branky: 2. Hrmo z pen., 87. Kočí. Rozhodčí: Ujka, ŽK: 4:2, ČK: 90. Vrchovský (S). Diváků: 140. Pěnčín-T: Semenský - Čermák, Matoušek, Škréta, Koťátko - Randák, Zdražil, Koubek, Korček - Ježek (70. Smolný), Vavřich.

Višňová - Desná 3:1 (2:0)

V mírné převaze poslal v 15. minutě roh Soukupa do břevna Melka, na druhé straně rohový kop prolétl malým vápnem. Ve 25. vyslal z vlastní poloviny dlouhý míč až do vápna Cýrus, kde hlavičku Žežulky chytil gólman. Ve 35. přihrál Havlíček Šmidrkalovi, jehož střela šla přes celou bránu do sítě na 1:0. Za dvě minuty se ve vápně dokázal uvolnit Soukup přes dva obránce a přesně zakončil na 2:0.

Višňová měla více ze hry i ve II. půli a v 60. šel rohový kop Soukupa přes celé malé vápno, aniž by jej někdo tečoval. V 70. se hostující Hlubuček ocitl ve vyložené šanci, kterou naštěstí poslal vedle. V 74. předvedl individuální akci ve vápně Jakl, který obelstil tři hráče a naservíroval míč Mrázkovi. Pro něj byla dorážka z metru laskomina. V závěru přece jen hosté dosáhli čestného úspěchu, když Hudec pálil ze 20 metrů přesně.

Branky: 35. Šmidrkal, 37. Soukup, 74. Mrázek 87. Hudec. Rozhodčí: Rakouš, ŽK: 1:0. Diváků: 160. Višňová: Veselý (82. Mokrý) - Šmidrkal, Melka, Rampáček, Cýrus - Havlíček, Jakl, Soukup, T. Mazánek - Štrbák (70. Bufák), Žežulka (32. Mrázek).

VTJ Rapid Liberec - Hrádek 2:2 (2:0)

vyrovnaný úvod derby byl bez šancí, po dvaceti minutách měl pak více ze hry Hrádek. Ale domácí Kotek zatáhl po lajně míč a přes Hegra se dostal ke Studničkovi 1:0. Za šest minut vyslal Uzel dlouhý balon za obranu, kam zaběhl Dospěl a prostřelil gólmana na 2:0. Hosté měli svoji šanci, ale tu za brankáře vykopl z brány Novák.

Poté se dlouho nic vážnějšího nedělo, Hrádek střílel na branku jen z dálky, Novák ohrozil Hrádek střelou z trestného kopu. V 67. vyšel Hrádeckým dlouhý aut, který ze skrumáže skončil za čárou v brance. Ale hrálo se dál, až na upozornění pomezního byla branka uznána Zelenkovi. Hrádek vycítil šanci a doslova se do vojáků zakousl. Ti odolávali až do 83. minuty, kdy dlouhý aut Štálíka u zadní tyče doklepl na 2:2 Holeček.

Branky: 28. Studnička, 34. Dospěl 67. Zelenka, 83. Holeček. Rozhodčí: Šmíd, ŽK: 4:4. Diváků: 110. VTJ Rapid: Zíka - Svoboda (78. Stuchlík), Poživil, Uzel (73. Lukáč), J. Stárek - Landyš, Kotek, Dospěl, Novák - Studnička, Hegr. Hrádek: Vašíček - Holeček, Vinš, Hynek (36. L. Janáček), Brožík - Hořák, T. Janáček, Horváth, Skrbek (54. Zelenka) - Dobeš, Štálík.