Trenér Chrastavy Petr Rozmajzl se ale ještě o double (dvakrát výhra v poháru i soutěži) nechce zatím bavit…

Bozkov - Chrastava 3:4 (1:1)

Zatím je mezi soupeři rozdíl soutěže, protože domácí působí v krajském přeboru a hosté v I. A třídě, ale od podzimu se rivalové již v přeboru budou utkávat. Zápas přinesl pohledný fotbal a hosté byli poločas lepší a hrálo se v jejich režii. První šanci měli Chrastavští v 9. minutě, ale gólman byl proti, stejně jako za pár minut proti ložence Beneše. Poté se hosté domáhali penalty za faul, ale nebylo z toho nic, naopak Nesvadba se dostal k první střele domácích a bylo 1:0. Ve 34. střela domácích skončila na břevně a Benešovo sólo obětavě zlikvidoval obránce. Chrastava dokázala konečně vyrovnat, kdy po rohovém kopu Henzla hlavičkoval Řezka. Ve druhé půli se hra srovnala a Bozkov v 53. nastřelil tyč. Hosté se střelecky probudili Řezkou, který usměrnil centr Henzla a bylo 1:2. Stále ale nebylo rozhodnuto. V 71. přihrál Beneš přesně Michalu Rozmajzlovi, který navýšil na 3:1 pro Chrastavu. Jenže hosty prakticky záhy zchladil opět Nesvadba na 2:3. Pak Petr Rozmajzl nechal vyniknout gólmana domácích, na druhé straně zachraňoval na čáře Kosař. V 80. to byl opět Beneš, který navýšil náskok na 4:2 pro Chrastavu. Domácí dál bojovali a v poslední minutě se jim podařilo snížit.

Branky: 22. a 72. Nesvadba, 90. Coufal 39. a 58. Řezka, 71. Rozmajzl a 80. Beneš. Rozhodčí: Vydra, ŽK: 3:3. Diváků: 250. Chrastava: Kosař - Kopecký, Žemlička, Melichar, Bartoš (87. Šipula) Henzl, M. Rozmajzl, Vávra (78. Jahoda), Cusnir (72. P. Rozmajzl) - Beneš, Řezka.

FOTBALISTÉ SPARTAKU CHRASTAVA v I. A třídě jedou a jsou na 1. místě. Ve čtvrtek získali trofej krajského poháru, když ve finále porazili Bozkov 4:3. Jestli získají double (výhru v soutěži a vítězství v poháru) se rozhodne možná již zítra na domácím hřišti, kde od 17 hodin v derby hostí Rynoltice. Výhra by jim zabezpečila prvenství. Na snímku je vítězná chrastavská parta.