„Je to super. Zadařilo se a do Pardubic jedeme pro tři body," nechal se v euforii po cenném vítězství slyšet chrastavský lapač.

Konečně čtyři góly! Ten první padl již za 32 vteřin. Nováček fotbalové divize z Chrastavy konečně gólově zabral a soupeři dokázal nastřílet čtyři branky. Dvě stě padesát diváků tak tleskalo gólům Michala Rozmajzla, Řezky, Štajnera a Uzla. Třináctým divizním gólem se představil kanonýr Čáslavi Špičák.

Chrastava - Čáslav 4:2 (2:0)

Domácí nastoupili na hosty skvěle a po půl minutě bylo 1:0. To střelu Řezky gólman Dastych vyrazil a M. Rozmajzl byl pohotový v dorážce. „Podle mě byli ještě v autobusu, a tak se jim brzy koncepce zbortila. Čáslav tvořila, ale chodila do plných a my podnikali brejky," potvrdil Zíka. Chrastavský Řezka ve své šanci ukvapeně vystřelil a potom se začali osmělovat Čáslavští, kteří zle zaměstnali Zíku a branku naštěstí sudí neuznal pro ofsajd. Ve 36. Abrahám obešel tři protihráče a českou uličkou vybídl Řezku 2:0. Hned poté tvrdá rána Maxy protáhla Zíku. Na druhé straně zaduněla střela Suka do břevna. Nástup do druhé půle vyzněl pro hosty a Bodlák narazil na Zíku, který však kapituloval po koncovce Špičáka ze skrumáže. „Soupeř nakopával dlouhé míče na svého nebezpečného útočníka, který je dokázal zpracovat a rozdělovat," uvedl gólman. Domácí šli důrazně za body a po zahozené tutovce Koubou zakončil Štajner akci Suka se Řezkou na 3:1. Chrastava se nespokojila s tímto náskokem a po trestném kopu Štajnera poslal Uzel hlavou míč krásně do šibenice počtvrté. Hosté stihli skórovat podruhé, kdy snižoval neobsazený Maxa. To však bylo vše, zbytek zápasu se dohrál ve středu pole. Zíka je sice dvojkou za jedničkou Zoulem, ale po čtyřech zápasech a jediném bodu to chtělo změnu, a tak šel mezi tyče on. „Jsme se Zoulíkem velcí kamarádi a vím, že jedničkou je on. Po devíti bodech se vrátil do brány, já jsem dostal důvěru nyní. Jsem připraven naskočit kdykoli. V Pardubicích bych měl ještě chytat já, protože trenér říkal, že není důvod sestavu měnit," poznamenalo chrastavské „Štístko".