Slovan Liberec - Slovácko 3:1 (0:1)

Čtvrt hodiny Liberci vycházel vysoký presink a aktivní hra, z níž se také urodily tři velmi nadějné příležitosti, které však Budnik a Bouška nevyužili. Postupně se zvýšenou aktivitou dostalo Slovácko zpět do hry a tlačilo se více dopředu. Liberec ztrácel míče a navíc soupeř dost šťastně vstřelil gól. To Zoul ve snaze vytěsnit padající centr narazil na zadní tyč a dobíhající Hanák měl lehkou pozici.

Slovanu se v těchto fázích utkání nedařilo, ale po změně stran po individuální akci srovnal Bouška. Po deseti minutách a zlepšené hře zakončil po centru Kaiser na 2:1. „Kifo" Kaiser pak v samém závěru po nezištné přihrávce Marcose přidal svůj druhý gól a hosty tak dorazil.

„Po třiceti špatných minutách v prvním poločase jsme přešli na kolmé přihrávky a náběhy a také zmenšili počet dotyků s míčem, protože jsme hráli moc do šířky. Zrychlili jsme tím hru a měli šance. Povedla se také výměna postů Boušky a Ondráčka," sdělil po utkání trenér David Vavruška.

Branky: 67. a 86. Kaiser, 57. Bouška 38. Hanák. Rozhodčí: Vít, ŽK: 2:1, 80 diváků. Liberec: Zoul - Zitka, Bong, Maršálek, Bouška - Drobílek (89. Krejčí), Ondráček, Marcos (89. Vojtěšek), Kaiser - Machuča (78. Knejzlík), Budnik (84. Polívka).