„Hráli jsme s čistokrevnou juniorkou, k tomu Krejčí a Bělíček jsou ročník 1996. Samozřejmě nám chyběly zkušenosti, zejména v obraně. Ale stále se učíme a máme se co učit od kvalitních soupeřů," přiznal trenér Slovanu David Vavruška. Za hostující divizionáře se trefil Kmoníček, pro kterého to byla pátá trefa z pěti zápasů.

Slovan juniorka - Pěnčín-Turnov 2:4 (1:1)

Mladší domácí více jak vyrovnaně sekundovali ostřílenějším hostům, za které byla vidět trojice Kmoníček, Beníšek a Bouška (všichni odehráli plnou porci minut). Do vedení se dostal Liberec po koncovce Krejčího, i když řada centrů ze strany nenacházela předtím i potom adresáty. Hosté potrestali nedůraz domácí obrany a zadarmo srovnali. Po změně stran ještě Kastelovič po rohu dostal Liberec do vedení, ale Turnov v rozpětí sedmi minut třemi góly dokonale obrátil skóre.

Branky: 38. Krejčí, 51. Kastelovič 58. a 63. Bouška, 43. Kmoníček, 56. Havel. Liberec: Kubát (65. Zoul) Zitka, Egert, Kastelovič, Sudek (46. Bělíček) Moravec (65. Frimmel), Vojtěšek (65. Ondráček), Ondráček (46. Dydowicz), Krejčí - Frimmel (46. Lanfranchi), Ambrož (46. Polívka).

Další zápas odehraje juniorka opět U Nisy, a to v sobotu 8. února od 14.30 hodin se třetiligovými Štěchovicemi.