Lépe řečeno, on je přímo hráčem Slovanu, jenže teď je do konce sezony v Hradci na hostování, protože tam má v současné situaci větší šanci hrát pravidelně v základní sestavě.

Útočník Vojtěch Hadaščok nastoupil na hrotu, ale střelecky se neprosadil.

Hadaščokovi na rozdíl od praxe jiných klubů Slovan umožnil hrát v ligovém utkání proti mateřskému týmu, neprosazoval do dohody o hostování žádnou diskriminační klauzuli a mladý útočník byl za to rád: „Na utkání jsem se těšil. Na stadion, na kluky, na diváky. Do Hradce jsem odešel na poslední chvíli těsně před začátkem jarní ligy. Hrál jsem proti svým, ale samozřejmě teď nastupuju za Hradec, takže musím říct, že zápas se nám nevyvedl podle představ. Šancí nebylo moc na obou stranách. My jsme své dvě neproměnili, Liberec ze dvou jednu dal. Myslím, že bod se tu dal uhrát."

A jak Vojtěch Hadaščok vnímal, že v závěru kotel hradeckých příznivců začal skandovat proti trenérovi „Plíšek ven!"? „Je to nepříjemné jak pro trenéra, tak pro všechny kluky. Vnímáme to, ale hradečtí fanoušci se nás snažili celý zápas povzbuzovat a myslím, že jim patří také nějaké díky. My se musíme odvděčit výkony a výsledky. Ty poslední nebyly úplně špatné, ale spadli jsme na sestupovou pozici a musíme se od ní co nejdříve odpoutat. Aby jsme to nemuseli hasit až v posledním kole, kdy máme silného soupeře (momentálně vedoucí tým nejvyšší soutěže Plzeň pozn. red.)…"

Když byl Hadaščok v 79. minutě střídán, provázel ho potlesk nejen hradeckých ale i libereckých diváků.

A kotel Slovanu dokonce skandoval jeho jméno, takže ho liberečtí fans stále berou za svého a má jejich vřelé sympatie. Zkrátka, jeho dva góly do sítě sousedního Jablonce v derby na Střelnici v závěru minulého ročníku z paměti příznivců skutečně dlouho nevymizí.