Jilemnice - Chrastava 1:3 (1:1)

Bez Beneše, Žemličky, Procházky a Bartoše sehrála Chrastava v bojovném utkání dobrou partii, která se dlouhé minuty odehrávala spíše ve středu hřiště. Na gól se čekalo více jak čtyřicet minut. To se po trestném kopu přesně hlavou zaměřil Petr Rozmajzl. Domácí však ještě do půlky stihli srovnat, když po nedůrazném odkopu přišel za vápnem faul a z následného trestného kopu domácí uspěli. Rozhodnutí padlo po šanci domácích, kteří nastřelili tyč a z protiútoku Chrastava trestala. Cusnir nasměroval po brejku míč na hlavu Řezky a bylo 1:2. Jilemnice vycházela ze zajištěné obrany a čekala na svoji šanci z brejků. Výhru hostů jistil z penalty Henzl, když byl faulován Michal Rozmajzl.

Branky: 45. Paulů 41. M. Rozmajzl, 70. Řezka, 75. Henzl z pen. Rozhodčí: Hrbáček, ŽK: 3:1. Diváků: 200. Chrastava: Kosiewicz P. - Rozmajzl, Kopecký, Trakal (65. Doležal), Holinský - Cusnir, M. Rozmajzl, Vávra, Henzl - Řezka, Jahoda (55. Lanc).

Košťálov - Stráž n. N. 4:1 (0:1)

Hosté překvapili a hodinu hráli velmi dobře. Hned v 8. minutě běžel Oberreiter sám na bránu, ale zbytečně hledal přihrávkou dalšího hráče. Stejný hráč nezakončil svůj křídelní průnik, na druhé straně Příhoda zlikvidoval šanci Šáchy. Pak Stráž udeřila: Dlouhý aut V. Jirsy šel do vápna, kde P. Neumann zakončil nesmlouvavě do sítě. Do půle byli Strážští aktivnější, ale střelba jim nevycházela, jako u Oberreitera. Po změně stran domácí přidali a v 50. hasil šanci Zboroně Příhoda. V 54. po rychlé akci domácích zakončil přesně Janata a bylo vyrovnáno. Stejného hráče pak vychytal Příhoda. Pak domácí rozebrali obranu na jeden dotek a Lazar dal na 2:1. V závěru přestali hosté fyzicky stíhat, po faulu Hertíka z penalty Jilemnice zvýšila a tři minuty před koncem zatlačila čtvrtým gólem Stráži oči.

Branky: 54. K. Janata, 72. Klazar, 84. Huráň z pen., 87. Sádek 29. P. Neumann. Rozhodčí: Tykva, ŽK: 2:1. Diváků: 120. Stráž: Příhoda -Dostál, V. Jirsa, Landa (70. Horáček), Drápalík (78. Neumann ml.) - Hertík, J. Jirsa, Fronc, Tóth P. Neumann, T. Oberreiter.

Frýdlant - Rynoltice 1:0 (0:0)

Hosté měli hned před začátkem zádrhel, protože Tomáš Zeidler neměl v registraci uvedeno hostování a nemohl nastoupit. Zápas byl vyrovnaný a Frýdlant se v něm tlačil do vápna. Snaha však byla bez vyložených šancí, Rynoltice předváděly dobrý, kombinační fotbal. Ve 39. hostující Ptáček ztratil ve vápně Frýdlantu míč, který odkopl dopředu Mičunovič. Na dlouhý míč naskočili domácí Nosek a hostující M. Kotek ml. Nosek se následně dostal před strážce a ten jej 20 metrů od branky položil. Byla z toho červená karta a přesilovka Frýdlantských. Rynoltice se zatáhly dozadu a číhaly na brejky. Soustředěný výkon hostů dlouho nepustil Frýdlant do šance. Až v posledních deseti minutách Frýdlant vystupňoval tlak a přikoval soupeře k vápnu. Hosté ztráceli sílu a dost faulovali, za což dostali pět karet. Když vše vypadalo na plichtu, Mičunovič vyslal uličkou beka Weidische a jeho centr následně ve skluzu umístil do brány Nosek. Ještě se hrálo minutu, ve které se pokoušeli hosté o srovnání stavu, ale nakonec ještě v prodloužení byl vyloučen jejich A. Kotek.

Branka: 90. Nosek. Rozhodčí: Havel, ŽK: 2:6, ČK: 40. M. Kotek ml., 92. A. Kotek (oba R). Diváků: 130. Frýdlant: Zahradník - Weidisch, Mičunovič, Drobný, Jelínek - Plesar (78. Buřita), Folda, Šena, Štrbák (90. Šindelář) - Nosek, Coufal. Rynoltice: Kubínek - Švarc, M. Kotek ml., M. Kotek st., Všetečka T. Vacek, Hanzl, Ptáček, A. Kotek - Pudil (51. Jar. Vacek), Jan Vacek (73. Černý).

Mšeno B - Hejnice 1:3 (1:1)

Hejnice chtěly v úvodu hrát zezadu, ale první standardka domácích znamenala gól poté, co brankář sice míč vyrazil, ale na dorážku nedosáhl. Gólem byly Hejnice dost zmrazené, protože Mšeno mělo další dva momenty k navýšení náskoku. Ale pak Zrubec vystihl malou domů a přestože gólman jeho střelu vyrazil, byl to Netolický, který vyrovnal stav. Dvakrát se vyznamenal hejnický brankář Vykoukal po trestném kopu a pak při závaru. na druhé straně měli své šance Netolický a Piršel. Ke konci poločasu již Hejničtí začali přebírat otěže zápasu, které na chvíli ve II. poločasu převzali domácí. Ale jen na chvilku. Hejnice svého soupeře přehrávaly a vyústění jejich tlaku přišlo po závaru a odraženém míči na vápno, odkud pálil přesně opět Netolický. Mšeno se sice snažilo o vyrovnání, ale žádnou větší šanci si nevypracovalo. Naopak po kombinaci Grujoskiho zakončoval na 3:1 Kobr.

Branky: 5. Pokorný 16. a 69. Netolický, 80. Kobr. Rozhodčí: Vydra, ŽK: 2:4. Diváků: 50. Hejnice: Vykoukal - Malinský, Kosiewicz, Macháček, Šorejs - Piršel, Grujoski, Kobr, Dressler (88. Čivrný) Netolický, Zrubec (82. Matouš).