Tábor byl určen pro děti od šesti do dvanácti let, kterých zde bylo čtyřicet. „Náplní byly tréninkové jednotky, každá byla zaměřena na různé fotbalové věci. Soutěžilo se v různých disciplínách, za které byl každý hráč na konci tábora vyhodnocen.

Uprostřed týdne se hrál i fotbalový turnaj za účasti čtyř týmových skupin, které náš realizační tým sestavil z účastníků tábora," sdělil trenér Radek Petrement.

Tábor navštívili také hosté nejprve Lukáš Škoda, zvaný Lucaso, který předvedl umění fotbalového freestylu. Lucaso je dřívější vicemistr světa a mistr republiky ve fotbalovém freestylu, současně je předsedou freestylové asociace. Poté přijeli z ligového kádru Slovanu Liberec Lukáš Pokorný a Ondřej Kolář, kteří klukům přivezli nějaké suvenýry a po besedě se konala autogramiáda.

V osobním volnu chlapci hráli beachvolejbal nebo stolní tenis. Součástí tábora byla i regenerace (bazén i vířivka). „Celý týden byl programově opravdu bohatý a mladým fotbalistům se líbil. Na závěr tábora dostal každý účastník diplom, medaili a balíček," dodal Petrement.

O talenty se staral trenérský tým ve složení: Radek Petrement, Jaromír Pasecký, Jiří Valenta, Jiří Hoďák a Anita Maryšková, která v současné době hraje fotbal v USA.

FOTBALOVÝ KEMP OFS LIBEREC. Letos měl čtyřicet kluků.