„Všichni tři u nás mají platné smlouvy, ale dali jsme jim na vědomí, že si mají hledat jiné angažmá," oznámil sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar.

V týmu účastníka podzimní části Evropské ligy nebudou pokračovat ani záložníci Súkenník a Lesniak, kterým končí hostování. Liberec asi opustí i středopolař Sýkora, o kterého je velký zájem. „Několik českých klubů s námi v tuto chvíli jedná. Zatím ale nejsme s nikým v nějaké finální dohodě, kdy bychom mohli říct, že to jde tím nebo tím směrem." Podle Nezmara je pravděpodobnost, že Sýkora odejde, více než padesátiprocentní. Slovan by za něj chtěl získat i nějakou hráčskou náhradu.
Staronovou posilou Liberce, který na jaře bude chtít výrazně vylepšit třinácté místo v ligové tabulce, by se mohl stát Miloš Bosančič. Srbský záložník za severočeský celek hrál v letech 2009 až 2013. Naposledy působil v Thajsku.

„S Milošem jednáme. Ještě když jsem hrál, tak jsem ho považoval za jednoho z nejgeniálnějších a nejtalentovanějších fotbalistů, se kterými jsem se kdy setkal. Už se byl podívat i tady v Liberci. Miloš je hráč, který by nám pomohl. Dnes jsem dostal informaci, že by si Krasnodar chtěl stáhnout Komličenka. Uvidíme, co bude a jak bude. Každopádně se k týmu připojí někteří naši hráči, kteří jsou na hostování jinde jako je Kolář, Obročník, Sixta nebo Knejzlík."