V ostře sledovaném zápase o samý vrchol soutěže a místenku do divize Chrastava na domácím hřišti proti Semilům nezvládla a těsně prohrála. Také proto, že v poslední minutě nevyužila pokutový kop! Přestože Hrádek remizoval s béčkem divizního Pěnčín-Turnova, zůstává nadále na hrozivém posledním místě. Višňová plichtila s ambiciózními Doksy.

Hrádek - Pěnčín-Turnov B 1:1 (1:1)

Za první čtvrthodinu mohl Hrádek vést klidně 3:0. V dobrém utkání měli domácí nástup s několika šancemi, když hned tu první ve 4. minutě využil Breburda. Pak přestřelil z dobré pozice Skrbek a navíc Haunold netrefil odkrytou bránu. To domácí mrzelo, navíc po zahraném trestném kopu zacílil přesně hlavičkující D. Korček. Domácí se dál snažili a po trestném kopu Janů hlavičkoval Hynek, kterého vychytal skvěle gólman. Ve druhém poločase byla opět větší aktivita na kopačkách domácích, ale střela Haunolda i hlavička Hynka cestu do branky nenašly. Velkou šanci nevyužil v 61. minutě Skrbek, který zachytil malou domů, ale gólman Hyka byl proti. Od 75. hráli domácí hodně na útok, což se jim málem v závěru nevyplatilo. Naštěstí se vyznamenal Michal Rob a Hrádek tak udržel aspoň plichtu.

Branky: 4. Breburda 18. D. Korček. Rozhodčí: Beránek, ŽK: 3:5. Diváků: 130. Hrádek: M. Rob D. Holeček, Skrbek, Janďura (79. Strnad), Breburda - Brožík, P. Rob (85. Horváth), Haunold (70. Antoš), Hynek - Mizera, Janů. Pěnčín-T: Hyka Šteffan, Matoušek, Macháček, Tvrdý - Šimek, D. Korček, Kratochvíl, Dlouhý - Poláček (62. L. Korček), Bárta.

Chrastava - Semily 0:1 (0:0)

V pěkném a kvalitním zápase před slušnou návštěvou chtěly oba týmy pochopitelně vyhrát. Aby ne, když hrál druhý s prvním v tabulce. Domácí však měli notnou porci smůly. Nejprve musel nuceně střídat již v 15. minutě obránce Bartoš, aby za další čtvrthodinu musel předčasně do sprch vyloučený Petr Rozmajzl. Jeho faul byl penaltový, ale Rumler nařízený pokutový kop zahodil! Chrastava pak v deseti bojovala a dřela, ale oba brankáři Zíka a Koudelka byli skvělí ve svých zásazích. Semily byly přece jen v přesilovce fotbalovější, ale stále bylo utkání bez branek, i když zkraje II. půle jejich Ježek nastřelil břevno. Až v samém závěru se vše měnilo. V 88. fauloval domácí Melichar hostujícího Bínu a byla z toho druhá penalta! K výkonu se postavil gólman Koudelka, jenže Zíka mu ji zlikvidoval. Za minutu však centr Hrma usměrnil hlavičkou Rumler a Semily vedly. Drama vrcholilo, protože krátce nato fauloval Bret domácího Beneše a na světě byla třetí penalta. Excelentní kanonýr Beneš na ni neměl nervy, a proto ji šel kopat Michal Rozmajzl. Měl na noze vyrovnání, ale v tomto momentu selhal a skvělého Koudelku nepřekonal.

Branka: 89. Rumler. Rozhodčí: Milner, ŽK: 2:2, ČK: 30. P. Rozmajzl 89. Bret. Diváků: 350. Chrastava: Zíka - Malý, Uzel, Melichar, Bartoš -(15. Vodička) P. Rozmajzl, M. Rozmajzl, Kouba (78. Kos), Abrahám - Beneš, Řezka.

Višňová - Doksy 2:2 (1:0)

Po čtvrthodince hry zaváhal hostující stoper s odkopem, čehož využil Koudelka a bylo 1:0. Za pět minut měli domácí štěstí, když střela Semíka putovala od tyče po čáře a obrana ji následně odkopla. Poté domácí Koudelka mířil zblízka hlavou přes, podobně jako na druhé straně Picek. Ve 37. vyslal M. Mazánek tvrdou střelu, ale výborný Němec ji stihl vyrazit. V závěru půle neuspěli v šancích zblízka Studnička a Šmidrkal, jehož trestný kop opět Němec vyrazil. Po přestávce vyzkoušel gólmana domácí Soukup z trestného kopu, ale v 52. šel po faulu k zemi Studnička a z penalty Soukup navýšil na 2:0. Poté přišla chvíle pro Záleského, jenž „udělal" tři protihráče, ale střelu mu výborný Vykoukal se štěstím vyrazil. Po hodině hry přišel zbytečný faul na hráče Doks a byla tu druhá penalta, tentokrát pro hosty a Picek ji využil. Domácí za chvíli zahrozili trestným kopem Soukupa a v další příležitosti chyběl Studničkovi krok. Hosté po rohu Záleského hlavou srovnali. Závěr zápasu byl dramatický. Nejprve byl vyloučen domácí Soukup a Doksy pak po centru vstřelily gól, ale dva hráči byli naštěstí pro domácí v ofsajdu.

Branky: 15. Koudelka, 52. Soukup z pen. 63. Picek z pen., 77. Záleský. Rozhodčí: Špidlen, ŽK: 3:3, ČK: 84. Soukup (V). Diváků: 350. Višňová: Vykoukal - Zimák, Melka, M. Mazánek, Šmidrkal - T. Mazánek, Soukup, Kepr st., Holub (85. Kepr ml.) - Studnička (90. Mrázek), Koudelka (57. Dobrovodský)