JINDŘICHOVICE

Se stejným hráčským kádrem, který sezónu skončil, nastupují do nového ročníku. Postupně se zapojí po rekonvalescenci marodi Jakub Vančura a Tomáš Hroch. Jediným odchodem je přestup Vladislava Petroviče do Dolní Řasnice. Hrajícím trenérem je i nadále Vojtěch Kopecký.

VÁCLAVICE

Z Hrádku B přišli Adam Kapras, Daniel Klenovič a Jan Prokorát, z Chotyně Jaroslav Stránský. Trenérem zůstává Jan Vaškovič.

FOTBAL - ilustrační foto.
Hrádek jen těsně porazil Cvikov

JABLONNÉ B

Stále s hrajícím trenérem Alešem Kotkem.

JOKERS

S Dětřichovem 1:9, s Hlavicí 1:2. Na turnaji Jokers ze 12 týmů obsadili 1. a 5. místo. Na turnaji v Habarticích prohráli 0:2 s výběrem Frýdlantska, porazili Vísku 3:1. Výsledkově nebylo nic moc, ale odpovídá to omlazovací kůře týmu. Tým opustili Heinzl (návrat do Hejnic), Ismanický a Rejf (do Kunratic), Marcel Pikous (částečný důchod). Nově přišli Tomáš Tobolka, Filip Kochan (z Frýdlantu), Martin Rapčan (Krásný Les). Do závěrečného jednání vstupují o Jana Němce (Frýdlant), Josefa Šůmu (VTJ Rapid) a Jakuba Mauera. „S takto mladým týmem bychom chtěli v nadcházející sezoně něco občas vyhrát, stabilizovat kádr, abychom v příštích sezonách mohli opět bojovat o špičku tabulky,“ potvrdil Vladislav Pospíšil. 

Rozhodčí. Ilustrační fotografie.
Fotbalové kluby neplatí rozhodčí